Pazartesi, Ocak 20, 2020

Yumurtalı Avokadolu Salata


Malzemeler (2 kişilik)

  • 1 adet avokado
  • 4 yumurta
  • 2 yemek kaşığı light yoğurt
  • Bir avuç maydanoz (doğranmış)
  • Bir avuç dereotu (doğranmış)
  • Limon suyu
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Avokadoyu blenderda püre haline getirin. 4 adet yumurtayı katılaşana kadar haşlayıp, küp küp doğrayın. Tüm malzemeleri ezilmeyecek şekilde karıştırın. Limon, tuz ve karabiber ile tatlandırın.Salatanızı kızarmış bir dilim tam buğday ekmeğinin üzerinde servis edebilirsiniz.

* 1 dilim tam tahıllı ekmekle birlikte tüketiniz.

1 porsiyon için besin değerleri:

Enerji: 450,2 Kkal
Protein:16,8 g
Yağ: 41,5 g
Karbonhidrat: 3,6 g
Lif: 5 g

Yorum Gönder

ARAMAK İSTEDİĞİNİZ KELİMEYİ GİRİN ENTER TUŞUNA BASIN !