Malzemeler (2 kişilik)
- 1 adet avokado
- 4 yumurta
- 2 yemek kaşığı light yoğurt
- Bir avuç maydanoz (doğranmış)
- Bir avuç dereotu (doğranmış)
- Limon suyu
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı
Avokadoyu blenderda püre haline getirin. 4 adet yumurtayı katılaşana kadar haşlayıp, küp küp doğrayın. Tüm malzemeleri ezilmeyecek şekilde karıştırın. Limon, tuz ve karabiber ile tatlandırın.Salatanızı kızarmış bir dilim tam buğday ekmeğinin üzerinde servis edebilirsiniz.
* 1 dilim tam tahıllı ekmekle birlikte tüketiniz.
1 porsiyon için besin değerleri:
Enerji: 450,2 Kkal
Protein:16,8 g
Yağ: 41,5 g
Karbonhidrat: 3,6 g
Lif: 5 g
Yorum Gönder